داشتن زیبایی بیشتر و مورد توجه بودن خواستهای است که در بین تمامی خانمها رایج بوده است در نتیجه مدام در حال پیگیری بهروزترین نکات زیبایی هستند. همانطور که میدانید زیبا بودن دستها و ناخنها از اهمیت بالایی برخوردار است و به همین دلیل هر روزه ابزارهای متفاوتی برای زیبایی بیشتر تولید میشود. از جمله موارد پرطرفدار کاشت ناخن است. در این مقاله نیز سعی داریم مزایا و معایب کاشت ناخن را برای شما بازگو کنیم.
شناخت کاشت ناخن
فهرست مقاله
مزایا و معایب کلی کاشت ناخن
- عدهای ناخنهای خود را کوچک میدانند و برای زیبایی و بالا بردن روحیه و جبران آن میتوانند از کاشت استفاده کنند. از طرف دیگر عادات بدی مثل جویدن ناخنها از جمله کارهایی است که ناخودآگاه صورت میگیرد. برای فراموش نکردن و یادآور شدن به خودتان کاشت گزینه خوبی است که میتوانید استفاده کنید زیرا در این صورت به راحتی این عادت از سر میافتد.
- از جمله عوارض و معایبی که برای کاشت ناخن وجود دارد میتوان به تغیر رنگ و شکل ناخن اشاره کرد. عفونت ناخن، حساسیت پوستی و توقف رشد از دیگر عوارضی است که به دنبال کاشت مداوم و انجام آن به دست افراد غیرحرفهای به وجود میآید.
مزایا و معایب کاشت ناخن را با توضیح مختصری که در بالا داده شد متوجه شدید. حال در زیر به بررسی انواع آن میپردازیم. با مطالعه هر یک تفاوت را به طور کامل خواهید دانست در نتیجه تصمیمگیری برایتان راحتتر خواهد شد.
کاشت ناخن و زیبایی آن
انواع کاشت ناخن را بشناسید و معایب و مزایا هر یک را بدانید
چندین راه مختلف برای انجام کاشت پیشرو دارید اما در این بخش معروفترین و کاربردیترین روشها را بررسی میکنیم تا با ذهنی باز تصمیم بگیرید.
قالبی
در این روش موارد کاشت روی ناخن مصنوعی قرار گرفته، سپس مواد ضد قارچ ریخته میشود و درنهایت روی ناخن فشار داده شده و کار کاشت به پایان میرسد.
از مزایا و معایب کاشت ناخن در روش قالبی میتوانیم به شکننده بودن، جلوه طبیعی نداشتن و قرار گرفتن هوا در زیر مواد اشاره کنیم. در مقابل سوهانکشی ندارد و کار کاشت زودتر به اتمام میرسد.
پودری
این مدل برخلاف کاشت به روش قالبی بسیار زمانبر است و هرکس تصمیم به استفاده از کاشت ناخن پودری بگیرد، باید صبور باشد و عجله نکند. ناخن مصنوعی به ناخن طبیعیتان وصل شده و نسبت به سلیقه شما برش داده میشود. پس از آن مواد کاشت و ضد قارچ بر روی آن قرار میگیرد و در آخر سوهانکشی انجام میشود.
از جمله مزایا و معایب کاشت ناخن به روش پودری میتوان به وقتگیر بودن مراحل اشاره کرد اما در مقابل مقاوم است و با هر ضربه کوچکی نمیشکند. از نظر زیبایی نیز زبانزد تمامی کسانی است که حداقل یکبار به این روش کاشت انجام دادهاند.
ژلهای
این روش شباهت زیادی به کاشت پودری دارد با این تفاوت که سه نوع ژل بهصورت مرحله به مرحله روی ناخن شما گذاشته میشود و در هر مرحله برای خشک کردن آن نیاز به استفاده از دستگاه UV دارید. اگر بخواهیم به مزایا و معایب کاشت ناخن به روش ژلهای بپردازیم، باید به شما بگوییم نسبت به روشهای قبلی بسیار آسیبپذیری پایینتری دارد و برای ناخنهای اصلی شما مشکلی ایجاد نمیکند.
اما بهتر است بدانید برای افرادی که در مناطق مرطوب زندگی میکنند مناسب نیست. در صورتی که برای اولینبار از این روش برای کاشت استفاده میکنید، حساس باشید و به ریزترین مسائل دقت کنید زیرا احتمال اگزما وجود دارد. درصورتیکه دچار التهاب، خارش و حساسیتهای هرچند جزئی شدید، از آن غافل نشده و سریعاً کاشت را بردارید.
میکس
همانطور که از اسم این روش کاملاً مشخص است ترکیبی از چند روش قبلی یعنی پودری و ژلهای به شمار میآید. کاشت میکس به این صورت انجام میگیرد که ابتدا با روش پودری تمامی مراحل به پایان میرسد و در آخر یک لایه ژل زده شده و با استفاده از UV خشک میشود. از مزایا و معایب کاشت ناخن برای این نوع میتوان به صرف زمان زیادتر اشاره کرد ولی ناخنهای مقاومتری خواهید داشت.
گیاهی
مراحل کاشت به روش گیاهی به این صورت است که در مرحله اول روی ناخن فیبر گذاشته شده و ژل زده میشود. سوهانکاری در مراحل آخر بسیار اهمیت دارد و باعث مرتب شدن و زیبایی بیشتر ناخنهایتان خواهد شد.
دیپینگ
تمامی مراحل ابتدایی آمادهسازی ناخن به روشهای قبلی انجام میشود با این تفاوت که در آخر یک لایه پرایمر زده شده و ناخنها در پودر قرار میگیرد تا نتیجه مطلوب به دست آید. در مرحله آخر نیاز است سوهان کشیده شود.
- فرمر، گریم، سیلک، هایلایت، موقت، کروم، ماربل و فلای آن از دیگر روشهای کاشت است.
کاشت ناخن
رعایت این نکات برای هرکسی که کاشت ناخن انجام داده الزامی است
- بهخاطر سوهانکشیها امکان آسیب دیدن ناخنها وجود دارد به همین علت از وارد شدن ضربههای ناگهانی مراقبت کنید.
- شویندههای لباس و ظروف برای کسانی که کاشت انجام دادهاند بسیار خطرناک است و امکان دارد باعث ایجاد التهاب و خارش شود، در نتیجه در مواقع لازم حتماً از دستکش استفاده کنید.
- آلودگی اجسام و مکانهایی برای شنا امکان ایجاد حساسیت را در دستها و ناخنها را افزایش میدهد. در نتیجه به بهداشت تمامی لوازمی که با دستها تماس دارد دقت کنید.
زیبایی دستها و ناخنها
سخن آخر
امروزه زیبایی ناخنها از اهمیت بالایی برخوردار است و هرکس به دنبال جلوه بخشیدن به آنها است. انواع مزایا و معایب کاشت ناخن بهصورت کامل در این مقاله بیان شده است. چندین روش کاشت از جمله قالبی، پودری، ژلهای، میکس، گیاهی و دیپینگ را معرفی کردیم و مراحل انجام آنها را به طور مختصر بررسی کردیم.
زمان مورد نیاز برای کاشت حدوداً 1.5 الی 2 ساعت است و اگر تصمیم به چنین کاری گرفتهاید، انجام آن را به زمانهای پرمشغله خود موکول نکنید. این کار به دقت بالا نیاز دارد و اگر با عجله انجام گیرد، بهراحتی منجر به بروز اشتباه میشود. از دیگر مواردی که باید به آن توجه کنید انتخاب فردی ماهر و حرفهای است. شما با افراد حرفهای تجربه خوب و شیرینی کسب خواهید کرد و زیبایی خود را به خطر نمیاندازید.
Discussion about this post