کاشت ناخن پودری یکی از بهترین و معمول ترین روش های کاشت ناخن است که می تواند ناخن های شما را زیبا و مقاوم کند. برای کاشت ناخن روش ها و مواد مختلفی وجود دارد که هر کدام دارای مزایا و معایبی هستند. اما کاشت ناخن با پودر یکی از روش های محبوب برای بلند و زیبا کردن ناخن هاست که انتخاب بیشتر خانم ها می باشد. برای انجام کاشت ناخن پودری یا ژله ای باید حتما به یک ناخن کار خوب و ماهر مراجعه کنید چرا که در صورت عدم رعایت بهداشت و اصول کاشت، ممکن است به انواع بیماری های قارچی و عفونت ناخن دچار شوید.
در ادامه شما را به طور کامل با کاشت ناخن پودری و روش های مختلف انجام آن آشنا می کنیم.
فهرست مقاله
فهرست مقاله:
- کاشت ناخن پودری چیست؟
- معرفی انواع پودر کاشت ناخن
- مایع لیکوئید چیست؟
- مراحل انجام کاشت ناخن پودری با فرمر
- مراحل انجام کاشت ناخن پودری با قالب
- مراحل انجام کاشت ناخن پودری با تیپ
کاشت ناخن پودری چیست؟
کاشت ناخن پودری یک روش عالی برای خانم هایی است که ناخن های نرم و شکننده و ضعیف دارند و یا ناخن هایشان خیلی دیر بلند می شود. همان طور که گفتیم برای کاشت ناخن روش های مختلفی وجود دارد که یکی از بهترین آن ها، کاشت ناخن با پودر است. در این نوع کاشت همان طور که از نامش پیداست از پودر و مایعی به نام لیکوئید استفاده می شود. با ترکیب این دو مواد خمیری به دست می آید که آن را روی ناخن قرار می دهند و با قلم مخصوص آن را روی ناخن می خوابانند.
برای انجام کاشت ناخن به روش پودری، چند نوع پودر وجود دارد که از لحاظ ظاهری و رنگی که روی ناخن ایجاد می کنند با هم تفاوت دارند. روش های مختلفی هم برای انجام این کاشت وجود دارد که می توان آن را با استفاده از فرمر، قالب یا تیپ انجام داد. ماهیت تمام روش ها یکسان است و فقط نحوه انجام آن ها متفاوت می باشد.
معرفی انواع پودر کاشت ناخن
پودرهای مختلفی برای انجام کاشت ناخن با پودر وجود دارد که هر کدام از آن ها ویژگی خاص خود را دارند. در هر یک از روش های انجام کاشت ناخن پودری باید یکی این مواد را با مایعی به نام لیکوئید ترکیب کرد و روی ناخن به وسیله فرمر، قالب یا تیپ قرار داد.
1- پودرهای پوشاننده
پودر های کاور یا پوشاننده همان طور که از نامشان پیداست به طور کامل صدف ناخن را می پوشانند و کاملا غیر شفاف هستند. زمانی که این پودر را مایع لیکوئید ترکیب می کنیم و روی ناخن می گذاریم سطح ناخن کاملا پوشانده می شود و ناخن های شما از زیر مواد دیده نمی شوند.
پودرهای کاور از لحاظ رنگی به سه دسته کرم، صورتی و هلویی تقسیم بندی می شوند که کاشت ناخن با پودر هلویی یکی از محبوب ترین ها میان خانم هاست.
2- پودرهای کریستالی
پودرهای کریستالی مانند کریستال بی رنگ هستند و سطح زیرین ناخن های شما را کاملا نشان می دهند. این پودرها در حالت طبیعی سفید رنگ هستند اما وقتی آن را با مایع لیکوئید ترکیب می کنیم کامل بی رنگ و شیشه ای می شوند. بنابراین به هیچ عنوان قابلیت پوشانندگی ناخن را ندارند و صدف ناخن را به خوبی نشان می دهند.
3- پودرهای صورتی
پودرهای پینک یا صورتی هم مانند پودرهای کریستالی پوشانندگی ندارند و سطح زیر ناخن را به طور کامل نمایش می دهند. اما یکی از ویژگی های خوب آن ها این است که با ایجاد یک رنگ صورتی ملایم حالت کاملا طبیعی را روی ناخن های شما ایجاد می کنند. این پودرها وقتی خشک هستند به رنگ صورتی می باشند و وقتی با مایع لیکوئید ترکیب می شوند صورتی آن ها کم رنگ تر و ملایم تر می شوند.
این نوع پودرها در تناژهای مختلف صورتی قرار دارند و بر اساس کم رنگی و پرررنگی نام های مختلفی مانند دیپ پینک، فرنچ پینک و … دارند.
4- پودرهای رنگی
برای کاشت ناخن با پودر می توان از انواع پودرهای رنگی هم استفاده کرد که در رنگ ها و تناژهای بسیار وسیعی قرار دارند. ترکیبات این پودرها با پودرهای اکریلیک یکی هستند و بیشتر برای دیزاین و طراحی ناخن به کار می روند.
مایع لیکوئید چیست؟
مایع لیکوئید همان مایعی است که با پودر کاشت ترکیب می شود و مواد کاشت ناخن پودری را می سازد. این مایع کاملا شفاف و زلال است و رنگ یاسی بنفش دارد. رنگ یاسی لیکوئید جلوی زردی ناخن را می گیرد و مانع زرد شدن ناخن بعد از کاشت می شود. با انجام این کار پایه ناخن های شما بعد از کاشت زرد نمی شوند و کاملا طبیعی به نظر می رسند. در ضمن لیکوئید مرغوب و باکیفیت بوی خیلی تند و زننده ای ندارد.
مراحل انجام کاشت ناخن پودری با فرمر
فرمرها دو نوع کاغذی و فلزی دارند که هم برای کاشت ناخن پودری و هم برای کاشت ناخن با ژل به کار می روند. کاشت ناخن پودری با فرمر برای ترمیم ناخن های شکسته شده بهترین گزینه است چرا که منعطف هستند و ظرافت خوبی دارند.
1- ناخن ها را مانیکور کنید.
برای انجام کاشت ناخن پودری با فرمر باید اول ناخن هایتان را مانیکور کنید. می توانید از مانیکور روسی یا مانیکور خشک استفاده کنید و با استفاده از سوهان برقی یا دستی کوتیکول ناخن را عقب بزنید و پوسته ها و سلول های مرده پوست را از بین ببرید.
2- ضدقارچ و پرایمر بزنید.
بعد از انجام مانیکور اول بافر ناخن را روی سطح ناخن طبیعی بکشید، بعد روی ناخن ضدقارچ بزنید و بعد از اینکه خشک شد از پرایمر ناخن استفاده کنید.
3- فرمر را روی ناخن بگذارید.
فرمر را از وسط تا کنید و طوری روی ناخن تنظیم کنید که کاغذ آن زیر نوک ناخن و کاملا به چسبیده به آن باشد. در آخر هم هر دو طرف را از زیر ناخن به هم بچسبانید و مطمئن شوید که جا به جا نمی شود.
4- مواد کاشت را آماده کنید.
پودر کاشت ناخن را در یک گوده و مایع لیکوئید را در گوده دیگری بریزید. از براش شماره 6 یا 8 استفاده کنید و نوک آن را اول داخل مایع بزنید و اضافه های آن را بگیرید. بعد با حالت جارو کشیدن براش را داخل پودر بزنید. دقت کنید که میزان پودر به اندازه کافی باشد و موادتان خیلی سفت یا خیلی شل نباشد. طوری که روی براش دانه های پودر خشک نباشد و یا مواد خیلی شل نباشد که در حال ریختن باشد.
5- مواد را روی ناخن بگذارید.
برای شروع کاشت ناخن پودری با فرمر از فاصله یک میلی متری کوتیکول ناخن شروع کنید و براش را به صورت ضربه ای روی مواد بزنید و با حالت جارویی آن را به سمت پایین ناخن و روی فرمر بکشید. از کنار به ناخن نگاه کنید تا مطمئن شوید مواد را به صورت یکسدت پخش کرده اید. چند دقیقه صبر کنید تا مواد خشک شوند و بعد با انگشت چند ضربه روی ناخن بزنید تا مطمئن شوید مواد خشک شدند.
6- ناخن کاشت را سوهان بکشید.
فرمر را بردارید و با سوهان برقی کناره های ناخن را سوهان بزنید و آن را به فرم دلخواه خود در آورید. روی ناخن را بافر بزنید تا سطح آن هموار و یکدست شود و اگر موادتان ضخیم است از ضخامتان آن کم کند. در آخر می توانید با تاپ کت یا انواع لاک کار کاشت ناخن پودری با فرمر تمام کنید.
مراحل انجام کاشت ناخن پودری با قالب
در کاشت ناخن پودری با قالب از قالب هایی استفاده می شود که شبیه به فرم ناخن است و در اندازه های مختلف قرار دارد. بعد از اینکه مانیکور ناخن را انجام دادید باید قالب مناسب ناخن های خود را انتخاب کنید.
1- قالب مناسب انتخاب کنید.
چند قالب را روی ناخن خود تست کنید و هرک دام که کاملا اندازه ناخن خودتان بود را انتخاب کنید. حتما توجه کنید که قالب انتخابی شما بزرگتر یا کوچکتر از صدف ناخن های خودتان نباشد.
2- محلول ضدقارچ و پرایمر بزنید.
محلول ضد قارچ و پرایمر را به ترتیب و با فاصله دو دقیقه از هم روی ناخن بزنید و بعد آماده درست کردن مواد شوید.
3- پودر و مایع را ترکیب کنید.
برای انجام کاشت ناخن پودری با قالب هم باید همان مراحل کاشت با فرمر را انجام دهید؛ پس براش را اول داخل لیکوئید و بعد داخل پودر بزنید. مقداری از خمیر به دست آمده را داخل قالب بگذارید و آن را به طور یکدست پخش کنید. هر اندازه که می خواهید ناخن هایتان بلند شود مواد گذاری را پیش ببرید فقط مراقب باشید که سرعت عملتان خیلی پایین نباشد که مواد خشک نشوند.
4- مواد را داخل قالب بگذارید.
بعد از اینکه مواد را داخل قالب گذاشتید آن را روی ناخن خود قرار دهید و با کمر فشار روی ناخن فیکس کنید. اگر اضافه های مواد از کنار ناخن بیرون زد آن را با براش بردارید.
5- قالب را بردارید.
چند دقیقه صبر کنید تا مواد کاشت خشک شوند و در آخر با دو انگشت اشاره و شست پایین قالب را بگیرید و با کمی تکان آن را از روی ناخن بردارید.
6- سوهان کشی پایانی را انجام دهید.
فرم ناخن های خود را با سوهان برقی یا دستی درست کنید و برق ناخن یا لاک مورد نظرتان را روی ناخن بزنید.
مراحل انجام کاشت ناخن پودری با تیپ
کاشت ناخن پودری با تیپ هم یکی دیگر از روش های کاشت ناخن با پودر است. در این روش هم ابتدا ناخن ها را مانیکور می کنیم و کوتیکول ها را عقب می زنیم. در روش کاشت ناخن پودری با تیپ ناخن های شما نباید بیشتر از 2 میلی متر باشند و بهتر است آن ها را کاملا کوتاه کنید.
1- تیپ هم اندازه ناخن را انتخاب کنید.
تیپ های مختلفی برای کاشت ناخن پودری و ژله ای وجود دارد. تیپ ناخن را طوری انتخاب کنید که دقیقا اندازه ناخن های خودتان باشد و طوری نباشد که وقتی آن را روی ناخن طبیعی فشار می دهید هم اندازه آن شود.
2- تیپ را روی ناخن بگذارید.
برای گذاشتن تیپ روی ناخن نباید آن را روی کل صدف ناخن قرار دهید و باید فقط کمی بالاتر از نوک ناخن هایتان باشد. پس لبه ی تیپ را کمی چسب بزنید و روی ناخن خود بچسبانید. هر قدر که می خواهید ناخن هایتان بلند باشد اضافه تیپ را با کاتر ببرید.
3- سطح ناخن را صاف کنید.
اکنون اصلی ترین و مهم ترین مرحله از کاشت ناخن پودری با تیپ را انجام دادید. با سوهان برقی یا بافر ناخن کمی روی مرز تیپ و ناخن طبیعی خود مانور دهید و آن ها را کاملا هم سطح کنید.
4- ضدقارچ و پرایمر بزنید.
اول محلول ضدقارچ را روی صدف ناخن های طبیعی و بعد از دو دقیقه پرایمر ناخن را بزنید.
5- پودر و مایع لیکوئید را ترکیب کنید.
براش را اول داخل مایع و بعد داخل پودر کاشت بزنید و مواد را خیلی سفت یا شل درست نکنید. اگر موادتان خیلی سفت بود یک بار براش را داخل مایع بزنید.
6- مواد گذاری را شروع کنید.
با ضربه زدن براش روی مواد آن را به طور کامل پخش کنید و روی تیپ بنشانید. بهتر است مواد گذاری را از قسمتی که تیپ روی ناخن طبیعی قرار گرفته شروع کنید و بعد به سمت بالای ناخن بروید.
7- ناخن هایتان را فرم دهید.
بعد از اینکه مواد کاشت خشک شدند با سوهان برقی یا دستی فرم ناخن های خود را درست و مرتب کنید.
سخن پایانی
به طور کلی کاشت ناخن با پودر و پلی ژل انجام می شود که هر یک از آن ها ویژگی های خاص خود را دارند. کاشت ناخن پودری با فرمر، کاشت ناخن پودری با قالب و کاشت ناخن پودری با تیپ از جمله روش های کاشت ناخن با پودر هستند که در این مقاله به طور کامل به آن ها پرداختیم.
Discussion about this post