یکی از نکاتی که کمتر مورد توجه خانم ها قرار می گیرد، نحوه مراقبت از کاشت ناخن است. روش های مختلفی برای کاشت ناخن وجود دارد که زیبایی چشمگیری به ناخن های شما می بخشد. اما نکته مهم تر برای حفظ این زیبایی این است که از آن مراقبت کنید.
مراقبت های بعد از کاشت ناخن به شما کمک می کنند که ظاهر ناخن های کاشت شده خود را زیباتر نگهدارید و به ناخن های طبیعی تان هم آسیبی نزنید. بنابراین یک مرحله مهم و ضروری به حساب می آیند.
همان طورکه می دانید ناخن های کاشت شده به ترمیم نیاز دارند. مراقبت از ناخن های کاشت شده این فرصت را به شما می دهد که تا فاصله ترمیم، ناخن هایتان را سالم و مرتب نگهدارید و زیبایی آن ها را حفظ کنید.
به همین دلیل تصمیم گرفتیم در این مقاله از هماناز نکات مهم برای مراقبت های بعد از کاشت ناخن را به شما بگوییم. پس همراه ما بمانید.
فهرست مقاله
مراقبت های بعد از کاشت ناخن
1- دوری از رطوبت
برای اینکه ناخن های کاشته شده خود را سالم نگهدارید و زمان ترمیم آن ها را به تعویق بیاندازید، باید از رطوبت و آب زیاد دوری کنید. بنابراین ناخن ها را طولانی مدت داخل آب یا در معرض رطوبت قرار ندهید تا زیبایی و استحکام خود را از دست ندهند.
2- استفاده از روغن کوتیکول
روغن های کوتیکول یکی از واجبات در مراقبت های بعد از کاشت ناخن هستند که اغلب نادیده گرفته می شوند. این روغن ها دارای مواد مغذی هستند که باعث تغذیه و تقویت ناخن های طبیعی تان می شوند و برای پوست اطراف ناخن هم مفید هستند. به جای این روغن ها می توانید از روغن های طبیعی دیگری هم مانند روغن زیتون، روغن نارگیل، روغن آرگان و … استفاده کنید. به طوری که هر شب قبل از خواب مقداری از روغن را روی کوتیکول ناخن و پوست اطراف و زیر ناخن ماساژ دهید.
3- استون و الکل به ناخن نزنید
اگر می خواهید ظاهر ناخن های کاشت شده تان زیبا و بی نقص باشد یا لاک ناخن و طراحی هایی که روی آن انجام دادید خراب نشود، نباید به هیچ عنوان الکل و استون به ناخن ها بزنید. پاک کننده هایی که الکل دارند یا استون ها باعث از بین رفتن مقاومت و زیبایی ناخن های کاشت می شوند.
4- استفاده از دستکش حین انجام کار
برای انجام کارهایی مانند شست و شو، رسیدگی به گل و گیاهان، کار با مواد و رنگ های شیمیایی و … بهتر است حتما از دستکش استفاده کنید تا ناخن هایتان آسیبی نبینند. مواد شیمیایی و شوینده های قوی هم برای ناخن های طبیعی خودتان مضر است و هم برای ناخن های کاشته شده. پس بهتر است هنگام کار با آن ها از دستکش های یک بار مصرف یا پلاستیکی استفاده کنید و تا حد ممکن ناخن هایتان را از آب و آلودگی دور نگه دارید.
5- استفاده از کرم مرطوب کننده
شستن دست ها با آب و صابون یا مایع باعث خشک شدن سطح ناخن می شود. بنابراین بهتر است بعد از هر بار شستن دست مقداری کرم مرطوب کننده روی ناخن هایتان بمالید تا دوام و زیبایی کاشت خود را حفظ کنید.
6- از ناخن هایتان کمتر استفاده کنید
برای مراقبت از ناخن کاشته شده بهترین کار این است که کمتر با ناخن های خود کار کنید تا کمتر در معرض آسیب قرار داشته باشند. مثلا درب کنسرو را با ناخن باز نکنید، از نوک ناخن برای تراشیدن چیزی استفاده نکنید، به ناخن هایتان فشار زیادی وارد نکنید و تا حد امکان کمتر از آن ها کار بکشید.
اگر از کاشت ژل استفاده کردید باید حداقل یکی دو روز مراقب آن ها باشید و هیچ فشاری به ناخن وارد نکنید تا مواد به خوبی تثبیت و مقاوم شوند. به طور کل با ناخن های کاشت شده تان مدارا کنید و رفتاری مهربانانه تر با آن ها داشته باشید.
7- مواد چرب روی ناخن ها نریزید
برای مراقبت از ناخن های کاشت شده نباید اجازه دهید مواد چرب روی آن ها بنشیند. کرم های ضد آفتاب، کرم پودر و هر مواد آرایشی چرب دیگر را در معرض ناخن های خود قرار ندهید و یا بعد از استفاده کردن آن ها ناخن هایتان را با آب و صابون بشویید و کرم مرطوب کننده بزنید. چربی ها یکی از دلایل ضعیف شدن و از بین رفتن استحکام ناخن های کاشت هستند.
8- برای ریموو ناخن عجله نکنید
بعضی خانم ها بعد از یک هفته از کاشت ناخن و طرح آن خسته می شوند و تمایل دارند ناخن های خود را ریمو و کاشت مجدد انجام دهند. برخی هم بعد از دو یا سه بار ترمیم اقدام به ریموو ناخن می کنند و در طول یک ماه چند بار به ناخن کار مراجعه می کنند.
انجام این کارها باعث تضعیف و نازک شدن ناخن های طبیعی خودتان می شود و نشان می دهند در مراقبت بعد از ناخن کاشت موفق نیستید. چرا که در هر بار ریموو، ناخن های شما با سوهان تراشیده می شوند و مدت زیادی در استون باقی می مانند که همین امر آسیب زیادی به سلامت ناخن هایتان می رساند.
9- دوری از حرارت زیاد
برای مراقبت از ناخن های کاشت شده نباید آن ها را در معرض حرارت بالا یا آتش قرار دهید. این کار می تواند ناخن های کاشت شده شما را شل کند و باعث تغییر فرم و شکل آن شود. بنابراین هرگز ناخن های خود را در برابر حرارت بالا قرار ندهید تا ناخن هایتان ذوب نشوند.
10- تقویت ناخن های طبیعی بعد از کاشت
یکی از مراقبت های بعد از کاشت ناخن این است که بعد از ریموو آن ها ناخن های طبیعی خودتان را مانیکور کنید. مانیکور ظاهر ناخن های شما را بهتر می کند و سطح زبر و خشک شده آن را از بین می برد. برای مانیکور ناخن هم بهتر است از سرم های تقویت ناخن، روغن های طبیعی و یا کرم های مخصوص استفاده کنید.
11- رعایت بهداشت ناخن
برای مراقبت از ناخن کاشت باید بهداشت ناخن هایتان را رعایت کنید و زیر ناخن ها و اطراف آن را تمیز کنید. از آن جایی که ناخن ها عضو خارجی بدن هستند بیشتر در معرض آلودگی ها و آلاینده ها قرار می گیرند و وجود لاک ناخن اجازه نمی دهد آلودگی های روی آن را ببینیم.
بنابراین نباید حتی بعد از کاشت، از تمیز کردن آن ها غافل شد. در صورتی که بهداشت ناخن ها بعد از کاشت رعایت نشود در معرض بیماری هایی چون عفونت و قارچ ناخن قرار می گیرید.
12- مراجعه به ناخن کار حرفه ای
برای کاشت ناخن یا ریمو آن باید حتما به یک ناخن کار حرفه ای مراجعه کنید. برخی ناخن کارها در رعایت بهداشت حین کاشت ضعیف عمل می کنند و بستر مناسبی برای رشد قارچ و باکتری های مضر فراهم می شود. در ضمن برای ریموو ناخن هم باید به شخصی مراجعه کنید که اصول کار و نحوه مراقبت از ناخن کاشت را بلد باشد و به بافت ناخن هایتان آسیب وارد نکند.
13- با ناخن هایتان بازی نکنید
اگر تخصص کافی یا ابزار مخصوص کاشت ناخن را ندارید هرگز اقدام به ترمیم و ریموو ناخن هایتان نکنید. برای مراقبت از ناخن کاشت سعی نکنید ناخن های خود را بکنید یا لاک روی آن را پاک کنید. برای انجام هر گونه تغییر در ظاهر ناخن هایتان حتما به یک سالن آرایشی مراجعه کنید و خودتان دست به کار نشوید؛ در غیر این صورت آسیب های زیادی به ناخن طبیعی خود وارد می کنید.
جمع بندی
امروزه بسیاری از خانم ها به انواع روش های کاشت ناخن روی آورده اند و برای زیبایی بیشتر دستان خود از انواع ناخن مصنوعی و کاشت پودری و ژلی استفاده می کنند. ناخن های کاشت شده برای اینکه زیبا و مقاوم باقی بمانند نیاز به رسیدگی و مراقبت دارند و نباید آن ها را به حال خود رها کرد. مراقبت از ناخن کاشت یکی از مراحل مهم بعد از کاشت ناخن است که در این مقاله به آن پرداخیتم.
Discussion about this post