فهرست مقاله
مراحل انجام کراتینه مو به صورت کامل
کراتینه مو که ضمن صاف کردن و احیای موها به کار می رود دارای مراحلی است. مراکز زیبایی و سالن های آرایشی با طی این مراحل موهایی زیبا و صاف را به شما هدیه می دهند. کراتین مو یک روش محبوب برای داشتن موهایی زیبا، صاف و سر زنده است که در ادامه با مراحل انجام آن به صورت کامل آشنا می شویم.
وسایل مورد نیاز برای انجام کراتینه مو:
- شامپو شماره یک مخصوص قبل از کراتینه مو
- دستگاه رطوبت سنج مو
- سشوار
- دستگاه نانو استیم
- مواد کراتینه متناسب با حجم موها
- اتو مو؛ قابل تنظیم تا ۲۷۰ درجه با سرامیک کراتینه
- براش و کاسه و کلاه رنگ
- ماسک مو و شامپو مخصوص بعد کراتینه
آموزش کامل کراتینه مو در ۱۰ مرحله
مرحله اول: موها را با شامپو می شوییم
قبل از کراتینه مو ابتدا با موها را با شامپو کراتینه نمره یک می شوییم. این شامپو یک شامپوی مخصوص است که در پک های سه تایی مواد کراتینه قرار دارد. موها دو بار توسط این شامپو شسته می شوند. در دفعه اول موها را جهت زدودن آلودگی و تمیز کردن می شوییم. دفعه دوم هم به مدت ۵ دقیقه موها را به آرامی با شامپو ماساژ می دهیم. نکته مهم و قایل توجه در شامپو کراتینه این است که حتما باید خاصیت ضد پسماند داشته باشد. این خاصیت شامپو باعث می شود هیچ اثری از آن روی موهایتان نماند و به طور کامل و خوب موها را پاکسازی کند. پس از شستن موها با شامپوی قبل کراتینه، موها آماده پذیرفتن مواد کراتین هستند.
مرحله دوم: به موها هیدروژن رسانی می کنیم
این مرحله از کراتینه کردن مو دارای اهمیت بالایی است. هیدروژن رسانی موها باعث می شود قدرت صاف کنندگی مواد کراتین تا حد قابل توجهی (حدود ۵۰ درصد) افزایش یابد. هیدروژن رسانی را می توان با دو روش انجام داد. روش اول با استفاده از دستگاه نانو استیم و روش دوم با استفاده از دستگاه ماکرومیست انجام می شود.
مرحله سوم: موها را به طور کامل خشک می کنیم
بعد از هیدروژن رسانی موها به خشک کردن موها می رسیم. روی محصولات کراتینه مو نوشته شده که موها تا چند درصد باید خشک شوند. این درصد برای هر ماده کرانین متفاوت می باشد. به طور کلی موها باید بین ۹۰ تا ۹۵ درصد خشک شوند. برای خشک کردن موها از سشوار استفاده می کنیم که دارای سری متمرکز کننده باشد. تمام قسمت های مو را به طور کامل خشک می کنیم و درصد کمی از موها را نمدار می گذاریم (حدود ۵ الی ۱۰ درصد).
آرایشگر در منزل با هماناز
مرحله چهارم: موها را به قسمت های مساوی تقسیم بندی می کنیم
برای کراتینه کردن بهتر موها باید آن را به قسمت های کوچک تری تقسیم کنیم. با توجه به حجم موها، موها را به ۶ یا ۸ قسمت تقسیم بندی میکنیم. این تقسیم بندی باعث می شود موهایتان به طور کامل کراتینه شوند. با استفاده از شانه تقسیم موها را تقسیم بندی میکنیم. سپس با استفاده از گیره سر هر قسمت را نگه می داریم تا هنگام انجام کار گیره مو باز نشود.
مرحله پنجم: دستور العمل روی محصول را مطالعه می کنیم
مواد کراتینه هر یک دارای یک دستور العمل هستند که با دیگر مواد کراتینه متفاوت است. برای مثال محصولات کراتینه برزیلی به قرنطینه دارند. یا محصولات آمریکایی به گونه ای هستند که باید عمل اتو کشی را بیشتر انجام داد. قبل از کراتینه مو حتما باید دستور العمل های محصول را به طور کامل و با دقت زیاد مورد بررسی قرار داد. در صورتی که اگر طبق دستور داده شده از مواد کراتینه استفاده نشود، می تواند باعث آسیب دیدن مو شود. توجه به این نکات باعث می شود نتیجه بهتری از کراتینه کردن مو بگیریم.
مرحله ششم: استفاده از مواد کراتینه
مواد کراتینه را به طور کامل روی موها قرار می دهیم. برای گذاشتن مواد روی موها میتوان از شانه های دندانه درشت یا قلموهای مخصوص رنگ مو استفاده کرد. تمام تار موها باید به طور کامل آغشته به مواد شوند و کاملا مرطوب شوند. حتما دقت کنید که تمام موها به مواد کراتینه آغشته شوند و هیچ قسمت خشکی در موها نماند. نکته قابل توجه در این مرحله این است که نباید بیش از حد از مواد استفاده کنید. بعد از اینکه مواد را روی موهای خود قرار دادید، تمام موها را به حالت دم اسبی جمع کنید و مواد اضافه را از آن بگیرید.
مرحله هفتم: کمک به جذب مواد
بر روی تمام مواد کراتینه مدت زمانی درج شده که مختص به جذب مواد کراتین است. در واقع مدت زمانی که طول می کشید مواد کراتین جذب مو شوند را نشان می دهد. برای جذب بهتر مواد یک کلاه که از قبل آماده کردید و مخصوص این کار است را روی سر قرار می دهیم.
مرحله هشتم: براشینگ کردن مو
می توان گفت جزو مهم ترین مراحل کراتینه مو همین براشینگ کردن می باشد. براشینگ موهای کراتینه تنها به این منظور نیست که موها را خشک کند. برای اینکه مواد کراتین به خوبی لا به لای موها آغشته شوند و با پروتئین کراتین تغذیه شوند نیز، موها را براشینگ می کنیم. براشینک کشیدن این مرحله نیاز به مهارت دارد و این کار حتما باید توسط یک آرایشگر ماهر انجام شود. با توجه به مواد کراتین که مورد استفاده قرار می گیرد، میزان سردی و گرمی سشوار را تنظیم می کنیم.
مرحله نهم: اتو کشیدن مو
در این مرحله برای اتو کشیدن به یک اتو موی مناسب نیاز داریم. اتو مویی که سرامیک مخصوص کراتینه دارد. اتو موی انتخابی ما دارای قابلیت تنظیم تا ۲۷۰ درجه است. تمام موها را به قسمت های بسیار کوچک تقسیم می کنیم. طوری که هر قسمت به خوبی اتو شود. سپس اتو مو را در یک دست و شانه را در دست دیگر می گیریم و هر قسمت کوچک مو را ۷ بار اتو می کشیم. هم زمان با کشیدن اتو شانه را هم روی موها می کشیم که به صاف شدن مو کمک می کند. اگر سرعت دست هنگام اتو کشیدن پایین باشد موهای شما بیشتر صاف خواهد شد. هرچه سرعت دست شما بالاتر باشد موهای شما بیشتر احیا خواهد شد.
اما به طور کلی سرعت دست باید در حد کنترل شده ای باشد. خیلی تند اتو کشیدن یا خیلی کند کشیدن اتو باعث می شود ریزش مو بگیرید یا موهایتان بسوزد.
آرایشگر در منزل با هماناز
مرحله دهم: مدت قرنطینه
مدت قرنطینه روی محصولات کراتینه درج شده است. البته برخی از مواد کراتین قرنطینه ندارند اما باز هم در هر صورت شما بعد از کراتینه کردن مو باید تا ۳ روز موهایتان را خیس نکنید و نشویید. این کار کمک می کند که ماندگاری کراتینه موهای شما بالا برود. شما در طی این ۳ روز می توانید برای نتیجه بهتر کراتینه موهای خود، آن ها را اتو بکشید. در واقع می توان گفت که این اتو کشیدن در زمان قرنطینه واجب و ضروری است.
کراتینه کردن مو با آرایشگر در منزل
هماناز در مجموعه خود دارای آرایشگران حرفه ای و با تجربه در زمینه کراتینه مو می باشد. که شما می توانید از خدمات آرایشگر در منزل ما برای کراتینه کردن موهایتان، در هر زمان بهره بگیرید. آرایشگران هماناز به شما مشاوره های لازم را پیش از کراتینه کردن می دهند. کراتینه موی وز، کراتینه موی فر، کراتینه موی آسیب دیده و … را می توانید با بهترین آرایشگران ما تجربه کنید. برای داشتن موهای صاف و لخت و احیای موهای خود، به ما مراجعه کنید.
Discussion about this post