اکستنشن مژه روشی برای بلند کردن و پرپشت کردن مژه ها است که به نوعی همان استفاده از مژه مصنوعی، ولی با ماندگاری و دوام بیشتر می باشد. بسیاری از ما دوست داریم که مژه های پر، بلند و ضخیم داشته باشیم. امتحان روش های خانگی برای پرپشت کردن و تقویت مژه ها کمی زمان بر است و ممکن است نتیجه دلخواه خود را نگیریم. همینطور بسیاری از خانم ها تمایل دارند فرم چشم ها و مژه های خود را با استفاده از اکستنشن مژه عوض کنند.
این روش در هزینه و زمان هم صرفه جویی می کند. با اکستنشن کردن مژه های خود دیگر لازم نیست وقت زیادی را صرف گذاشتن مژه مصنوعی یا ریمل زدن کنید. همینطور هزینه کردن برای ریمل های مختلف هم از بین می رود. از این رو امروزه برای کسانی که خواهان مژه های پر، بلند و زیبا هستند، این روش بسیار محبوب شده است. در ادامه با تمام جزئیات آن آشنا خواهیم شد.
فهرست مقاله
اکستنشن مژه چیست؟
در اکستنشن مژه از فیبرهای مصنوعی برای ساخت موهای مژه مصنوعی استفاده می شود، و به کمک چسب های طبی، آن ها را به مژه های طبیعی می چسبانند. این مژه های مصنوعی که در اکستنشن استفاده می شوند، همگی دارای قوس و انحناهایی هستند تا به چشم ها حالت زیبایی بدهند. بنابراین مژه های صاف و بدون حالت روی مژه های شما قرار نمی گیرد، بلکه از همان ابتدا انحنا دار و خمیده هستند.
معمولا طول این مژه های مصنوعی بین ۶ تا ۱۸ میلی متر است. که بسته به نیاز شما تکنسین این کار اندازه مناسبی را روی مژه هایتان قرار می دهد. برای کشیده کردن و آهویی کردن چشمان خود می توانید، مقدار بلند تری از آن را روی مژه های خود قرار دهید. اکستنشن مژه، مژه های شما را زیبا و خوش حالت، و چشمان شما را شیدا و درشت نشان می دهد.
ماندگاری اکستنشن مژه چقدر است؟
هر روش مصنوعی و شیمیایی که شما روی اعضای بدن خود انجام دهید، نیاز به مراقبت هایی خواهد داشت که اکستنشن مژه هم مستثنا نیست.
مراقبت هایی بعد از اکستنشن مژه وجود دارد، که اگر آن ها را به خوبی و درستی رعایت کنید، اکستنشن به مدت ۶ هفته روی مژه های شما خواهد ماند.
آیا اکستنشن مژه به مژه های طبیعی آسیب می رساند؟
برای انجام این کار، حتما باید پیش یک متخصص و کاردان بروید تا سلامت مژه های خود را به خطر نیندازید. از آنجایی که مژه ها نزدیک چشمان شما هستند، پس جزو موارد حساس صورت به شما می آیند و اگر شخص ماهری کار اکستنشن مژه هایتان را بر عهده نگیرد ممکن است آسیب های جبران ناپذیری به چشمان و پلک های خود بزنید.
اکستنشن مژه به تنهایی هیچ خطری ندارد و آسیب زننده نیست.
در واقع موضوعی که نگران کننده هست نوع مواد استفاده شده، نوع چسب و نحوه ی انجام کار است. اگر از مواد نامرغوب و بی کیفیت استفاده کنید، مژه های طبیعی شما آسیب می بیند، و ممکن است بریزند یا شکسته شوند.
عواملی که باعث آسیب دیدن مژه های طبیعی می شوند
مالیدن چشم ها؛ اگر چشم های خود را با خشم و فشار زیاد مالش دهید، در واقع به مژه های اکستنشن شده فشار وارد می کنید که همین باعث کشیده شدن مژه های طبیعی شما می شود. در این مدت با چشمان خود با ملایمت رفتار کنید، تا مژه های شما آسیب نبیند.
اگر از مژه های مصنوعی سنگین برای اکستنشن استفاده کنید، مژه های مصنوعی خیلی زودتر از زمان موعود می ریزند و همین امر می تواند باعث آسیب دیدن مژه های خودتان شود. پس حتما حجم مناسبی از اکستنشن مژه را با توجه به حجم مژه های خود استفاده کنید.
آیا مژه های اکستنشن شده می ریزند؟
زمانی که مژه های طبیعی شما رشد کند، اکستنشن مژه شروع به ریزش می کند. چرخه طبیعی رشد موها معمولا بین ۶ تا ۸ هفته است. در این مدت شما می توانید با ترمیم اکستنشن مژه های ریخته شده را جانشنین کنید.
زمان ترمیم اکستنشن مژه
مژه های طبیعی شما پس از مدتی می ریزند و مژه های جدید جای آن ها را می گیرند. از همین رو پس از اکستنشن جاهای خالی در پلک شما مشخص می شود، که در این زمان نیاز به ترمیم دارید. ترمیم اکستنشن مژه اینگونه نیست که مژه های قبلی برداشته شوند و مژه های جدید گذاشته شوند، بلکه فقط در قسمت های خالی موهای مژه مصنوعی قرار می گیرند.
بنابراین برای ترمیم هر ۲ یا ۳ هفته یکبار اقدام نمایید تا مژه های شما همچنان زیبا و خوش حالت بمانند. ترمیم اکستنشن مژه کار بسیار حساسی است و نیاز به مهارت بالایی دارد. حتی می توان گفت از کاشت اولیه هم دشوار تر می باشد، به این دلیل که مژه ها در طی مدتی بلند شده اند و قسمت هایی از پلک خالی می باشند. در این مرحله ایجاد تقارن بین دو چشم کار آسانی نیست و نیاز به ظرافت و دقت بیشتری دارد.
قبل از اکستنشن مژه چه کاری باید انجام دهیم؟
برای آماده شدن جهت اکستنشن مژه های خود، باید در روزی که می خواهید اکستنشن را انجام دهید از لوازم آرایشی چرب در اطراف چشم خود استفاده نکنید. چربی مانع چسبیدن چسب می شود. و اگر اطراف چشم ها و روی پلک و مژه های شما چربی باشد، چسب اکستنشن به خوبی روی مژه هایتان نمی چسبد. پس حد الامکان در این روز آرایش نکنید و روی مژه های خود ریمل نزنید.
فرایند اکستنشن مژه چقدر طول می کشد؟
این مدت زمان بستگی به حجم مژه های شما، طول و حجم مژه های مصنوعی و همینطور نوع آن ها دارد. اما معمولا بین ۱ الی ۲ ساعت زمان می برد تا کار شما انجام شود.
آیا میتوان با اکستنشن مژه از ریمل استفاده کرد؟
بعد از اکستنشن کردن مژه های خود دیگر نیازی به ریمل نیست. پاک کردن ریمل از روی مژه ها کار دشواری است و ممکن است به مژه های خود آسیب بزنید یا چسب آن ها را شل کنید.
آیا اکستنشن مژه باعث آسیب دیدن چشم ها می شود؟
همانطور که پیش تر گفتیم در اکستنشن مژه از چسب مخصوصی استفاده می شود. اگر حین انجام کار در چشم شما چسب بریزد، امکان نابینایی وجود دارد. البته نابینایی در اثر اکستنشن مژه بسیار کم و به ندرت رخ می دهد، زیرا میزان کمی از چسب روی مژه ها استفاده می شود. با این حال مراجعه به یک متخصص برای انجام این کار، خیال شما را آسوده تر می کند.
مراقبت ها و رعایت نکاتی که باید پس از اکستنشن مژه بدانید
بعد از اکستنشن تا ۲ روز نباید به مژه های شما آب بخورد. اگر حمام می کنید مراقب پلک ها باشید که مرطوب نشوند. هنگام شستن صورت خود، از یک دستمال مرطوب به جای پاچیدن آب بر صورت استفاده کنید. گریه کردن تا ۴۸ ساعت ممنوع است. خانم های عزیز توجه داشته باشند که هر گونه رطوبت برای پلک ها و مژه ها در این زمان بی احتیاطی است و می تواند باعث شل شدن چسب مژه هایتان شود.
برای شستن صورت خود از محصولاتی استفاده کنید که باعث شل شدن چسب مژه های تان نشوند. از پاک کننده هایی که برای اکستنشن مژه بی خطر هستند استفاده کنید و تا حد امکان مژه های خود را با شوینده ها تماس ندهید.
از فر مژه استفاده نکنید!
فرمژه به شدت برای مژه های اکستنشن شده ی شما مضر است و باعث آسیب مژه های شما و مژه های مصنوعی می شود. چشم ها را خیلی نمالید و اگر این کار را انجام می دهید خیلی نرم و با ملایمت انجام دهید. تا حد امکان مژه های خود را تمیز و عاری از هرگونه چربی نگهدارید.
عوارض اکستنش مژه
اکستنشن مژه باعث زیبایی چشمان شما می شود اما عوارضی را هم در پی دارد که بهتر است قبل از انجام آن، از این عوارض با خبر شوید. چسب مژه هایی که برای کار اکستنشن استفاده می شود، ممکن است حتی در صورت مرغوب بودن باعث سوزش و حساسیت های شدید شود و باعث ریزش اشک شود. چسب اکستنشن از ترکیبات و مواد شیمیایی تشکیل شده و ممکن است خطرناک و تحریک کننده باشد. در صورتی که به این چسب ها حساسیت داشته باشید عوارضی مانند:
- لخته خون در چشم
- سوزش و خارش چشم
- درد و تورم
- خارش پوستی
- التهاب و قرمزی چشم ها و پلک ها
را مشاهده می کنید.
ترکیباتی که در چسب های اکستنشن قرار دارند شامل: اسید بنزوئیک، فرمالدئید، لاتکس، صمغ سلولز و .. است. فرمالدئید یک ماده تحریک کننده ی سمی و بسیار خطرناک است پس حتما از عدم وجود آن در چسب مژه اطمینان حاصل کنید. همچنین ممکن است پوست شما به این مواد حساسیت نشان دهند، مخصوصا افرادی که دارای پوست های حساس هستند.
قبل از انجام اکستنشن حتما تست پچ را انجام دهید. به این صورت که مقدار کمی از چسب را روی پوست مورد استفاده قرار دهید و در صورت بروز حساسیت، از آن استفاده نکنید. اکستنشن مژه باعث تضعیف و نازک شدن موهای مژه طبیعی شما می شود.
در این بخش از هماناز با اکستنشن مژه و عوارض و مراقبت های آن آشنا شدیم. اکستنشن مژه به مدت ۶ ماه ماندگاری دارد و هر ۲ یا ۳ هفته یکبار نیاز به ترمیم دارد. در اکستنشن مژه از فیبرهای مصنوعی و چسب طبی استفاده می شود. اکستنشن مژه دارای عوارض و عواقبی است که می تواند حساسیت هایی را برای شما ایجاد کند پس بهتر است قبل از تصمیم به انجام اکستنشن مژه، از این عوارض آگاه شوید.
Discussion about this post